Cei opt nemuritori – forta si echilibru in feng shui

0

Entitati venerate de taoisti si considerate simboluri ale longevitatii si norocului in literatura Feng Shui, Cei Opt Nemuritori au fost trimisi din rai pe Pamant pentru a ajuta oamenii sa-si depaseasca problemele si sa-si atinga obiectivele pe plan financiar, social si de sanatate.

Fiecare nemuritor detine un instrument care il ajuta sa realizeze fapte supranaturale. Ei au capacitatea de a fi vizibili sau invizibili dupa bunul lor plac, de a invia mortii, de a transforma pietrele in aur si de a savarsi o multime de alte transformari la fel de spectaculoase. Conform traditiei Feng Shui, prezenta simbolica a Celor opt nemuritori in casa dumneavoastra aduce succes financiar, fericire si sanatate pentru fiecare membru al familiei.

Primul nemuritor – Chung-Li Chuan, cosiderat si capetenia celorlalti nemuritori poate fi recunoscut dupa faptul ca are in mana un fruct sau un evantai. Se zice ca el a descoperit Elixirul Vietii si are puterea de a-i insanatosi pe cei bolnavi si de a invia mortii. Acest nemuritor este simbolul longevitatii.

Cel de-al doilea nemuritor – Chang Kuo-Lao e reprezentat de un batran cu puteri mistice, care cara o prajina de bambus si sta calare pe un catar ce poate strabate cate 1.000 de mile pe zi. El este simbolul destinului si se crede ca poate ajuta cuplurile casatorite sa aiba copii.

Cel de-al treilea nemuritor – Lu Dong-Pin este un discipol Taoist cu o sabie magica pe care o foloseste pentru a rapune…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.