Ce tipuri de cadouri pretuiesc oamenii mai mult

0

Ca sa fim intelesi din prima, este vorba despre tipuri de cadouri de Craciun. Daca te gandesti la ultimele daruri primite de sarbatorile de iarna, iti vine sa zambesti sau mai degraba vrei sa te gandesti la altceva? Speram ca atunci cand primim cadouri acestea sa ne placa si sa ne fie si utile. Vrem sa fie exact ce ne dorim, fix ca pe lista adresata lui Mos Craciun.

Insa, nu mereu este cazul. Cateodata in loc sa tii minte cele mai frumoase daruri primite cu ocazia Craciunului, le tii minte pe cele mai putin reusite, care te-au surprins neplacut.

Pentru ca sarbatorile sunt aproape, poate vrei sa stii ce tipuri de cadouri pretuiesc mai mult oamenii

  • Important este sa tii minte un lucru: alege mereu un cadou care se potriveste perfect cu cel caruia i-l oferi si nu tie.

Uneori tindem sa cumparam lucruri de daruit care ne plac mai mult noua si pe care le-am vrea pentru noi, decat celor carora trebuie sa le dam.

  • Cele mai apreciate tipuri de cadouri sunt cele utile.

Lucrurile amuzante pot avea rolul lor, insa lucrurile cu utilitate sunt apreciate chiar si mai mult. Data viitoare cand vei mai cumpara ceva, asigura-te ca este ceva functional. Poate sa fie vorba de o carte de bucate, un incarcator de telefon sau chiar un bilet de avion spre o destinatie visata.

  • Nu poti sa gresesti alegand bijuterii pentru femei si electronice pentru barbati.

Nu se spune degeaba ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei. Poate ca nu iti permiti sa oferi chiar diamante, insa intelegi unde bate ideea asta. Femeile sunt fericite cand primesc accesorii stilate, haine si pantofi. Iar barbatii sunt foarte entuziasmati atunci cand primesc electronice utile.

  • Si cadourile cu valoare sentimentala sunt apreciate mult.

Este ideal ca cineva sa faca un cadou la care s-a gandit intens inainte, decat sa cumpere si sa ofere ceva in ultimul moment. Este important totusi si faptul ca acel cadou are un inteles personal si sentimental. In felul acesta este si mai bine primit, mai ales daca persoana care ofera este intr-o relatie apropiata cu primitorul.

Sursa foto: dozadebine.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.