Ce ar trebui sa faci inainte de a-ti lansa primul business

0

Te-ai hotarat sa pornesti pe drumul antreprenoriatului, te-ai gandit bine, ai facut calculele si ai pus deja la punct o prima strategie si trebuie sa iti asumi toate provocarile pe care le implica acest demers.

Inceperea unei noi afaceri este un proces interesant, stresant si dificil. Vei iesi din zona ta de confort, vei gasi solutii acolo unde pare imposibil sa existe o rezolvare, iti vei depasi limitele si vei invata sa gestionezi situatiile neprevazute. Inainte de toate insa, trebuie sa te pregatesti pentru un inceput plin de provocari si sa iti iei cateva masuri de siguranta.

Nimic nu poate fi construit de la zero doar pocnind din degete, oricat de buna ar fi ideea ta de afaceri, oricat de revolutionar ar fi brandul pe care vrei sa il construiesti.

Primul lucru pe care trebuie sa-l analizezi este costul pe care il implica lansarea unei noi afaceri si sunt multe resurse de luat in considerare: chiria spatiului de lucru, viitorii angajati (daca este cazul), masinile, utilajele etc.
Pune la punct o prezentare a proiectului tau, scoate-i in evidenta punctele tari si incearca apoi sa te orientezi catre investitorii care ti-ar putea finanta afacerea.

Un curs intensiv de antreprenoriat te-ar putea ajuta sa aprofundezi mai bine subiectul, sa intelegi tehnicile si principiile de baza, dar si sa identifici rapid noi oportunitati pentru afacerea ta. Un astfel de curs este util atat pentru cei care se afla la inceput de drum, cat si pentru managerii si antreprenorii cu…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.