Carlos Puyol a refuzat propunerea de a deveni directorul sportiv al clubului FC Barcelona

0

BUCURESTI (MEDIAFAX) – Fostul mare jucător al Barcelonei, Carlos Puyol, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a refuzat oferta primită de la clubul blaugrana pentru a ocupa funcația de director sportiv.

Potrivit marca.com, Josep María Bartomeu a încercat încă de la începutul lunii septembrie să îl convingă pe legendarul căpitan al catalanilor să preia postul rămas vacant, în urma demisiei lui Pep Segura de la finalul lunii iulie.

„Sper să ajungem la un acord pentru că are foarte clară ideea de fotbal și de o echipă organizată. A fost în afara clubului, a muncit și s-a pregătit și mai bine”, spunea atunci oficialul Barcelonei. Planul lui Bartomeu era să întărească latura sportivă a conducerii, formată din Ramon Planes și Eric Abidal.

Carlos Puyol a refuzat însă oferta, explicând motivul într-un mesaj postat pe contul lui de Twitter.

„În ultimele săptămâni au apărut mai multe articole în care se vorbea despre revenirea mea la FC Barcelona în funcția de Director Sportiv. Din cauza acestor informații mă simt obligat să transmit familiei catalane că, după ce m-am gândit mult, am decis să nu accest propunerea clubului.

Nu a fost o hotărâre ușor de luat, mai ales că mereu am spus că vreau să mă întorc în locul pe care îl consider casa mea, dar diferite proiecte personale, în cadrul cărora sunt implicat în momentul de față, mă împiedică acum să mă dedic exclusiv acestei funcții, pentru că…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.