Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud a prezentat proiectul SmartEEs

0

În data de 18.02.2021 a avut loc Webinarul de prezentare a proiectului SmartEEs.  Acest eveniment a fost găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Clusterul Cluj IT şi DIH4S – un hub digital în care Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud este membru fondator.

Astfel că la eveniment au participat un număr de 22 de firme din judeţul Bistriţa-Năsăud, interesate de posibilitatea de a accesa fonduri pentru modernizarea produselor firmelor lor, în cadrul iniţiativei Smart Everything Anything.

Iar proiectul SmartEEs este gestionat de EBN35, o comunitate internaţională de organizaţii din domenii de specializare inteligentă care conectează consultanţi în inovare, antreprenori şi IMM-uri care doresc să debuteze, să inoveze sau să transforme. Discuţiile s-au axat pe etapa SmartEEs2, iar domnii Jerome Gavillet şi Florian Sora au prezentat oportunităţile de care pot beneficia şi IMM-urile şi firmele cu un număr de până la 3000 de angajaţi din România.

În mecanismul proiectului se presupune, ca firmele utilizator final, să caute furnizori de tehnologie inteligentă care furnizează soluţia digitală ce va fi integrată în produsul supus modernizării, sau în produsul nou, rezultând un produs final vandabil. Acest proces este configurat ca o experimentare înainte de a investi şi este susţinut de o terţă parte, consultantul, pentru punerea pe piaţă şi definirea modelului de afaceri. În…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.