Calculatoarele second hand, alegerea ideala daca ai o firma la inceput de drum

0

Ti-ai lansat recent propriul business, iar acum a sosit momentul sa cumperi PC-uri pentru angajatii tai? De departe cea mai inteleapta decizie pe care o poti lua este sa te orientezi catre piata de calculatoare second hand.

Daca ai pornit de putina vreme pe calea antreprenoriatului, in mod sigur doresti sa iti gestionezi cat mai eficient cheltuielile si sa nu irosesti sume mari de bani, care ti-ar putea periclita profitul. Calculatoarele second hand nu vor fi niciodata o povara pentru bugetul tau, din urmatoarele doua motive:

  1. Sunt ieftine. Calculatoarele second hand pot fi chiar si de 2-3 ori mai ieftine decat unele noi, cu un aspect si performante similare. Daca optezi pentru un furnizor de echipamente IT cu o experienta indelungata pe piata si cu recenzii pozitive din partea clientilor, spre exemplu Interlink, vei beneficia de produse performante, cu un aspect care nu prezinta semne de uzura.

 

  1. Au o durata de viata indelungata. De obicei, calculatoarele second hand provin din randul modelelor de business de la branduri recunoscute la nivel international, printre care Dell, Acer, Lenovo, HP si Fujitsu Siemens. Prin urmare, ai garantia unor produse fiabile, care nu se vor defecta dupa primele luni de utilizare intensa.

 

Totodata, calculatoarele second hand iti ofera si urmatoarele avantaje:

  1. Oferta variata de produse. In cele mai multe cazuri, magazinele oficiale si reprezentantele brandurilor internationale includ in oferta lor un numar redus de PC-uri, din…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.