Bucureştiul va atrage investiţii de peste 3,5 miliarde euro în proiecte de anvergură

0

În perioada 2020 – 2023, Bucureştiul va atrage investiţii de peste 3,5 miliarde euro în proiecte de anvergură, cu livrare în această perioadă, conform celei mai recente analize de piaţă realizate de Bucharest Real Estate Club – „The new face of Bucharest”.

În această valoare se includ investiţiile în marile proiecte de regenerare urbană, care readuc în circuitul public foste platforme industriale abandonate în zone centrale ale oraşului, în noile clădiri de birouri, adaptate din punct de vedere al tehnologiilor smart folosite noilor condiţii de igienă şi sănătate, în ansambluri rezidenţiale moderne, care definesc noi standarde de locuire în Bucureşti, în noi scheme de retail şi huburi logistice din proximitatea Bucureştiului, precum şi în proiecte de infrastructură.

În contextul de dezvoltare şi în conformitatea unui comunicat al Bucharest Real Estate Club, Capitala României devine un hub de tehnologie şi inovaţie, aşa cum indică şi clasamentul realizat de Financial Times ce o plasează pe locul 7 în Top 25 „Tech Cities of the Future 2020/2021”. Totodată, în contextul pandemiei Covid-19 şi al accelerării proceselor de digitalizare, este de aşteptat ca principalele firme de software şi soluţii digitale să continue să îşi accelereze dezvoltarea.

Din datele analizei Bucharest Real Estate Club se precizează că dezvoltatori locali, precum şi fonduri de investiţii internaţionale derulează investiţii de 1,6 miliarde…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.