Bucharest Start-up City pentru micii antreprenori

0

Bucharest Start-up City este un program de finantare dedicat start-up-urilor din Municipiul Bucuresti, initiat de Primaria Capitalei, ce vizeaza sustinerea a minimum 200 de beneficiari, cu o suma maxima de 50.000 euro/ beneficiar.

Acest program a fost demarat din dorinta de a sustine antreprenorii care doresc sa inceapa noi afaceri si pentru a crea noi locuri de munca in Bucuresti. Tinerii care au initiative benefice de afaceri, dar care nu au posibilitatea materiala sa-si implementeze proiectele, vor avea acum ajutorul de care au atat de mult nevoie. Asadar, acest program va reprezenta o sansa atat pentru cei care doresc sa-si deschida propria afacere cat si pentru Bucuresti, care va contribui astfel la dezvoltarea si infrumusetarea orasului.

Cheltuielile eligibile in cadrul programului includ: cheltuielile salariale, cheltuieli asociate cu investitia in echipamente, cu achizitia de autovehicule / autoutilitare, cheltuieli necesare pentru promovarea afacerii in mediul online, cheltuieli necesare pentru achizitia de software etc.

Conditiile de eligibilitate ale acestui program vizeaza infiintarea intreprinderii pentru care este solicitata asistenta financiara pe raza Municipiului Bucuresti, dupa data de 1 ianuarie 2019 – sediul social, precum si punctul de lucru trebuie sa fie in Bucuresti.

Departajarea aplicatiilor se va realiza printr-un proces de selectie, structurat in trei etape distincte, principalul element de diferentiere a aplicatiilor primite fiind calitatea…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.