BT confirmă discuțiile despre viitorul afacerii sale sportive

0

BT a confirmat că este în discuții cu mai multe companii despre viitorul brațului său de difuzare sportivă. Grupul declară că explorează „modalități de a genera investiții, de a ne consolida afacerea sportivă” pentru a „contribui la trecerea în etapa următoare a creșterii sale”.

BT a declarat că discuțiile timpurii au avut loc „cu un număr de parteneri strategici selectați”. Nu este clar dacă acest lucru înseamnă vânzarea unei acțiuni în BT Sport sau vânzarea integrală a diviziei, care a fost lansată în 2013.

BT a adăugat că discuțiile au fost confidențiale și „pot duce sau nu la un rezultat”. Daily Telegraph a raportat miercuri că Amazon, Disney și Dazn au purtat discuții cu BT, dar că un radiodifuzor britanic fără nume ar putea fi, de asemenea, în cursă pentru a cumpăra afacerea sportivă.

Gigantul telecomunicațiilor nu a confirmat care sunt firmele implicate. Amazon și Dazn au refuzat să comenteze, în timp ce Disney nu a răspuns imediat la cererea BBC. Au apărut discuții în timp ce Premier League a purtat discuții cu radiodifuzorii, inclusiv BT, Sky și Amazon, despre anularea următoarei sale licitații interne pentru drepturile mass-media.

Guvernul analizează acum dacă va aproba o prelungire a actualului acord de 4,7 miliarde de lire sterline, care a fost asigurat în 2018. Această vânzare a reprezentat o scădere de 10% a valorii și unele cluburi sunt îngrijorate că ar putea exista o altă…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.