Boom-ul vânzărilor de electrocasnice al companiei Samsung nu se va termina prea curând, susține șeful afacerii,

0

Un boom al pandemiei în vânzările de electrocasnice va dura mai mult decât se anticipase anterior și se va extinde în a doua jumătate a anului, a declarat șeful afacerii Samsung Electronics Co Ltd (005930.KS). Lee Jae-seung, președintele afacerii cu aparate digitale ale companiei sud-coreene, a declarat pentru Reuters într-un interviu, că inițial se aștepta ca expansiunea să dispară după primul trimestru al acestui an.

Dar restricțiile extinse de călătorie, în ciuda lansărilor de vaccinuri și a consumatorilor, care sunt plini de bani, din cauza măsurilor de stimulare economică a guvernelor, plus căile de cheltuieli limitate pentru acestea, au extins boomul, a spus Lee.

O perspectivă susținută a cererii din partea unuia dintre producătorii mondiali de aparate electrocasnice la nivel mondial aduce în prim plan problemele legate de lanțul de aprovizionare, în special o lipsă de semiconductori care a afectat multe industrii, în special sectorul auto.

Lee a recunoscut că lipsa globală de cipuri cântărește și asupra Samsung, dar a declarat că afacerea cu aparate electrice „s-a asigurat suficient pentru a răspunde”. Acesta a făcut acest lucru schimbând cipurile de 12 inchi cu cele de 8 inchi, realizând soluții software și diversificând firmele de aprovizionare cu cipuri la două sau mai multe pe cip din țări precum Japonia, Taiwan și China, a spus el.

„Când toți participanții de pe piață sunt susținuți de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.