Boeing se confruntă cu un nou obstacol în problemele legate de pregătirea electrică a 737 MAX

0

Oficialii americani din domeniul siguranței aeriene au solicitat companiei Boeing Co (BA.N) să furnizeze noi analize și documentație care arată că numeroase subsisteme 737 MAX nu ar fi afectate de problemele legate de pregătirea electrică semnalate pentru prima dată în trei zone ale aeronavei în aprilie, au declarat două persoane familiarizate cu chestiunea.

Analiza suplimentară aduce o nouă incertitudine în ceea ce privește momentul când cel mai bine vândut avion de bord al Boeing ar fi autorizat să zboare de către Administrația Federală a Aviației (FAA) din SUA.

Problemele electrice au suspendat aproape un sfert din flota sa 737 MAX. Companiile aeriene americane au declarat că se așteptau ca Boeing să lanseze buletinele de servicii imediat după această săptămână, ceea ce le va permite să facă remedieri și să readucă în curând avioanele în service, dar această ultimă problemă va prelungi probabil acel timp.

„Vom continua să lucrăm îndeaproape cu FAA și clienții noștri pentru a aborda problema căii solului în avioanele 737 afectate”, a spus o purtătoare de cuvânt a Boeing.

Întrebat despre starea avioanelor, un purtător de cuvânt al FAA a spus că, „continuăm să lucrăm cu Boeing”.

Companiile aeriene au scos din serviciu zeci de avioane 737 MAX la începutul lunii trecute, după ce Boeing a avertizat cu privire la o problemă electrică de punere la pământ, legată de producție într-o unitate de control…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.