Park4Fly – parcare in Otopeni cu servicii fara concurenta

0

Park4fly, parcare la aeroportul Henri Coanda, este un business fundamentat pe ideea de a oferi siguranta masinilor pe care le gazduieste pe termen scurt, mediu sau lung, si confort psihic proprietarilor care aleg serviciile companiei pentru a parca autoturisme sau microbuze.

Conceptul afacerii se pliaza strict pe nevoile celor care aleg sa calatoreasca cu propriul autovehicul pana la aeroport si doresc sa-si preia masina in aceeasi stare in care au lasat-o, la momentul intoarcerii din vacanta sau din calatoria realizata in scop de afaceri.

Avantaje asigurate de parcarea localizata langa Aeroport Otopeni

Avantajele de care se bucura clientii Park4fly.ro sunt numeroase: parcarea se afla in imediata apropiere a aeroportului, tranferul din parcare si pana la aeroport este asigurat fara sa se perceapa alte costuri si multe alte servicii premium puse la dispozitia clientului fara sa se perceapa taxe suplimentare.

Transfer gratuit la si de la aeroport

Parcarea se afla la o distanta de 0,8 fata de Aeroportul Otopeni, insa acest aspect nu trebuie sa fie un motiv de stres pentru clienti, deoarece transferul acestora din parcare si pana la aeroport se face gratuit, in doar trei minute. Mai mult de atat, tot gratuit, clientii vor fi asteptati in aeroport la momentul intoarcerii din calatorie si transportati in parcare pentru a-si ridica masinile – nici acest serviciu nu include o taxa suplimentara.

Timp de parcare nelimitat

Politica firmei permite parcarea masinilor fara sa impuna…

Citeste tot articolul pe Financiarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.