Au tras focuri de armă pentru a-l opri

0

 Doi polițiști au fost agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, județul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă. În timpul disputei, arma unui dintre agenți a căzut, însă a fost recuperată, potrivit Poliției din județ.

Potrivit Poliției Vâlcea, incidentul a avut loc în timpul nopții de marți spre miercuri, pe DN 64, în Călina, când oamenii legii au încercat să oprească o camionetă.

Șoferul a refuzat să oprească, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui și au tras nouă focuri de armă în plan vertical.

În cele din urmă, camioneta a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii au mers spre autoturism au fost agresați de către șofer și alte persoane.

În sprijinul polițiștilor a sosit și un alt echipaj din cadrul Poliției Drăgășani.

Cei doi polițiști agresați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Mai multe persoane au fost duse la audieri și au fost identificați agresorii.

În timpul scandalului, arma unuia dintre oamenii legii a căzut, însă aceasta a fost recuperată și se află în custodia IPJ Vâlcea, anunță oamenii legii

Cercetările în aceast caz continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

 

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.