Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au publicat pe Instagram noi fotografii cu fiica lor Masha

0

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au publicat pe reţeaua de socializare Instagram noi fotografii cu fetiţa lor Mary (Masha) Iglesias, cel de-al treilea copil al cuplului, care s-a născut pe 30 ianuarie, relatează marţi EFE.

Enrique Iglesias a fost primul care a prezentat-o pe contul său online pe Mary, în vârstă de două luni, însă fanii au fost mai degrabă surprinşi de silueta fostei jucătoare de tenis Anna Kournikova, care pare să se fi recuperat complet după naştere.

Anna Kournikova a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie cu Masha, aşa cum îi spune ea fetiţei sale, alături de care poate fi văzută în bucătăria modernă a reşedinţei pe care cuplul o deţine în Miami. Imaginea este însoţită de un emoji care simbolizează chipul fiicei sale înconjurat de inimioare.

Enrique Iglesias a fost însă mai rapid, iar duminică seară a publicat deja o imagine cu fiica sa în timp ce o ţinea în braţe şi dansa pe ritmurile piesei „We Are Young” din repertoriul trupei Fun.

Mary sau Masha, născută în Miami la sfârşitul lunii ianuarie, este cel de-al treilea copil al cuplului Enrique Iglesias şi Anna Kournikova, care au devenit în decembrie 2017 părinţii gemenilor Nicholas şi Lucy. La rândul lor, Nicholas şi Lucy au devenit „vedetele” unor imagini amuzante distribuite de părinţii lor pe reţelele de socializare.

Şi imaginile cu Masha au devenit virale: clipul publicat de Enrique Iglesias a avut peste 3,4 milioane de…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.