Anglia adoptă măsuri pentru încercarea revenirii evenimentelor în masă

0

Guvernul va lua în calcul o serie de măsuri în Anglia, inclusiv pașapoarte Covid, pentru a permite revenirea în siguranță a meciurilor sportive, a evenimentelor și a cluburilor de noapte. Permisele ar arăta dacă o persoană a fost vaccinată, a avut un test negativ recent sau a avut imunitate în urma unei infectări.

Evenimentele de încercare din lunile următoare vor explora, de asemenea, modul în care ventilația și testarea înainte și după ar putea ajuta mulțimea să revină. Orice utilizare a permiselor ar fi „limitată în timp”, a spus ministrul sportului.

Lansările, care vor include finala Cupei FA, vor dura până la jumătatea lunii mai, iar unele dintre evenimentele enumerate nu vor include certificatele de vaccinare, inclusiv cele care au loc la Liverpool. Ministrul sporturilor, Nigel Huddleston, a descris studiile ca fiind o „experiență de învățare”, spunând că nu au fost încă luate decizii cu privire la procese sau certificate de vaccinare.

El a spus că planurile anterioare „aproape sigur nu vor implica niciun element de certificare” și că guvernul ar fi, de asemenea, atent la atenuări, cum ar fi sistemele unidirecționale și măsurile de igienă.

Huddleston a declarat că premierul va primi un raport privind procesele la sfârșitul lunii mai și a sugerat că ar putea fi adăugate evenimente ulterioare în cursul anului.

Planurile vin după ce Marea Britanie a raportat alte 2.297 de cazuri și 10 decese în termen…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.