Amazon anunță investiții logistice de 100 de milioane de dolari în Mexic

0

Amazon.com Inc AMZN.O a declarat joi că a investit 100 de milioane de dolari în deschiderea de noi depozite în Mexic, inclusiv primele sale centre de expediere în afara zonei populate a capitalei, în încercarea de a oferi livrări mai rapide.

Noile site-uri includ două așa-numite centre de împlinire – unul lângă orașul nordic Monterrey și altul lângă orașul central Guadalajara – precum și o clădire de sprijin în statul Mexic, chiar în afara orașului Mexico.

Amazon a deschis, de asemenea, 12 stații de livrare, ajungând la 27 în întreaga țară, a spus acesta.

„Construcția unei rețele solide de infrastructură permite companiei să rămână mai aproape ca niciodată de clienți și, datorită acestui fapt, este posibil să ofere livrări rapide”, a spus Amazon într-un comunicat.

Monterrey și Guadalajara sunt cele mai mari două zone metropolitane ale țării după zona întinsă a orașului Mexico.

Noile facilități reprezintă în total 69.000 de metri pătrați și creează 1.500 de locuri de muncă directe și indirecte, a spus Amazon.

În total, Amazon gestionează acum cinci centre de îndeplinire, două clădiri de asistență și două centre de clasificare în Mexic, unde și-a lansat piața în 2015.

Enrique Alfaro, guvernatorul statului Jalisco, care găzduiește Guadalajara, a declarat că noul depozit local va ajuta mai multe întreprinderi mici și mijlocii să își livreze produsele mai repede și la costuri mai mici….

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.