Alegerea masinii ideale pentru oras

0

Este bine cunoscut faptul ca multi oameni au o mare pasiune pentru masinile mari si puternice. Insa, daca locuiesti intr-un oras aglomerat si nu iti permiti sa achizitonezi doua masini, una puternica pentru drum lung si una flexibila pentru oras, este bine sa stabilesti unde vei folosi cel mai mult masina si sa alegi in functie de ce nevoi vei avea.

Orienteaza-te spre o masina compacta

In general orasele au devenit tot mai aglomerate si nu este vorba doar despre cele mari precum Bucuresti sau Cluj-Napoca. Iar un oras aglomerat implica si multe persoane care prefera mai mereu confortul propriei masini cu care sa se deplaseze la birou, sa ii duca pe copii la scoala sau spre diverse alte locatii.

In acest caz, o masina compacta, de dimensiuni mai mici, iti va fi de mare ajutor. Vei putea sa mergi cu mai multa siguranta pe stradutele inguste sau sa schimbi benzile de circulatie cu mai multa usurinta.

In plus, pentru situatia locurilor de parcare din jurul blocurilor sau din centrul oraselor, o masina mica se va dovedi a fi foarte eficienta.

Alege o masina cu un consum mai redus

De regula, atunci cand mergi prin oras masinile au un consum destul de ridicat. De aceea, este indicat sa alegi o masina cu o capacitate cilindrica mai mica care implica automat si un consum mai mic.

Desi o masina cu o capacitate cilindrica mai mica inseamna si o putere mai redusa, fara a avea multa forta in momentul accelerarii, pentru o masina folosita preponderent in oras acest aspect nu reprezinta neaparat un dezavantaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.