Afacerile se pregătesc de neliniște, pe măsură ce alegerile din SUA se apropie

0

Proprietarii de magazine din orașele din SUA își baricadează ferestrele în timp ce se pregătesc de neliniștea de după alegerile din SUA.

Pregătirile au loc la doar câteva luni după ce multe companii au fost lovite de jefuitori în demonstrațiile violente care au izbucnit după moartea lui George Floyd din mâna poliției.

Comercianții cu amănuntul Saks 5th Avenue, Nordstrom și lanțul de farmacii CVS au fost printre cele mai mari firme care au luat măsuri de precauție.

Preocupările privind alegerile vor fi contestate și pe ponderea piețelor financiare.

Cu toate acestea, principalii indici americani s-au închis mai mult luni, inversând cursul după căderile abrupte săptămâna trecută.

Sondajele naționale sugerează un avantaj sănătos pentru provocatorul Joe Biden față de actualul președinte american Donald Trump la alegerile de marți.

Dar conducerea domnului Biden este mai restrânsă în câteva state care ar putea decide rezultatul.

Disputele legale privind voturile care vor fi numărate sunt deja în curs în multe state.

În 2000, când o luptă recuplată din Florida a ridicat incertitudinea cu privire la rezultatul alegerilor din SUA, piețele financiare s-au scufundat cu aproximativ 5%, a declarat Brian Gardner, strateg de politică șef la Washington la banca de investiții Stifel.

Gardner prezice o victorie a lui Biden, dar a avertizat că întrebările despre rezultat și orice izbucnire a violenței ar putea provoca o…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.