Adidașii Yeezy ai lui Kanye se îndreaptă spre statutul de milionar prin vânzarea la Sotheby

0

Adidașii lui Kanye West care au contribuit la transformarea pantofilor sportivi în articole de modă râvnite sunt scoși la vânzare la Sotheby’s, cu o estimare de peste 1 milion de dolari.

Adidașii au fost prototipurile pentru linia Yeezy dezvoltată de West și Mark Smith pentru Nike și dezvăluite de rapper în timpul performanței sale la premiile Grammy din 2008.

Sotheby’s a spus că prototipurile Nike Air Yeezy 1 sunt oferite spre vânzare privată, începând de luni. Casa de licitații i-a descris ca fiind printre cei mai valoroși adidași aduși vreodată pe piață.

Adidașii au devenit obiecte de colecție în ultimii ani, alăturându-se unor active mai tradiționale precum arta, vinul și bijuteriile la marile case de licitații din lume.

În 2019, Sotheby’s a organizat prima sa licitație dedicată în totalitate adidașilor. În mai anul trecut, a vândut o pereche de Air Jordan 1 din 1985, concepuți și purtați de baschetbalistul Michael Jordan, pentru ceea ce era atunci un record mondial de 560.000 de dolari.

Piele neagră, mărimea 12, Nike Air Yeezy 1 Prototypes au o bandă Yeezy pe partea antepiciorului și semnul de marcă Y, din dantelă, cu roz.

West i-a purtat pentru spectacolele sale emoționante în care cânta „Hey Mama” și „Stronger” la premiile Grammy din 2008, declanșând o frenezie pe social media printre fashioniste. Ulterior au fost vândute într-o licitație de caritate și sunt scoase la vânzare la…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.