Acum chiar se poate lua micul dejun la Tiffany

0

Presupunand ca majoritatea dintre noi a vizionat filmul „Breakfast at Tiffany’s” cu actrita Audrey Hepburn in rol principal sau a citit cartea lui Truman Capote, probabil este visul oricui sa ajunga la faimosul magazin de bijuterii si sa retraiasca ce a simtit personajul lui Audrey atunci.

Acum, lantul de bijuterii Tiffany & Co. a simplificat maniera de a lua micul dejun la Tiffany. Nu mai este nevoie sa umbli cu croissantul intr-o mana si cu cafeaua in cealalta pentru a lua cea mai importanta masa a zilei in exteriorul magazinului, holbandu-te la bijuteriile expuse in vitrine.

Acum exista Blue Box Cafe, local ce s-a deschis in locatia din New York pe 10 noiembrie, vinerea trecuta. Acum, daca te vei afla vreodata prin zona in acea parte a Americii, vei putea sa traiesti experienta lui Holy Golightly luand micul dejun la cel de-al 4-lea etaj al cladirii. De aici vei putea privi de sus bulevardul Fifth Avenue si o buna parte din Central Park.

In meniul diminetii, la Tiffany vei descoperi cafea si croissante, paine prajita cu avocado, oua sau sandvisuri cu somon, dupa pofta inimii. 

Localul Blue Box Cafe este localizat undeva la cel de-al 4-lea etaj la adresa 727 Fifth Avenue, o parte din spatiul recent renovat care gazduieste colectii de accesorii si de obiecte pentru casa de lux. Acesta este primul mare proiect al lui Reed Krakoff, care a devenit presedintele artistic sef al companiei in luna ianuarie.

Richard Moore, vice presedintele director creativ al companiei Tiffany…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.