Actrița Rose McGowan îl acuză pe Harvey Weinstein

0

– Actrița și cântăreața americană Rose Arianna McGowan l-a dat în judecată pe producătorul Harvey Weinstein, în vârstă de 67 de ani, acuzându-l că a violat-o în anul 1997 și că, ulterior, a încercat să o împiedice să facă publică informația, potrivit TMZ.

Rose McGowan îi acuză pe Harvey Weinstein și pe avocații acestuia că ar fi conspirat pentru a discredita acuzațiile de viol pe care i le-a adus producătorului.

Potrivit documentelor legale obținute de TMZ, actrița susține că „acest caz este despre un efort diabolic și ilegal al unuia dintre cei mai influenți bărbați ai Statelor Unite și al reprezentanților săi de a reduce la tăcere victimele hărțuirilor sexuale”.

Actrița, care îi acuză și pe foștii avocați ai lui Weinstein, Lisa Bloom și David Boies, susține că, în anul 2016, voia să scrie o autobiografie sub forma unei cărți motivaționale, intitulată „Brave”. Rose voia să includă în autobiografie detalii despre modul în care Weinstein ar fi violat-o în anul 1997, la Festivalul de Film Sundance din SUA.

Potrivit actriței, atunci când Weinstein a aflat despre intenția ei, „a apelat la echipa lui de reparatori”, cu scopul de a se asigura că povestea lui McGowan nu va ajunge în spațiul public „și, dacă ar fi ajuns, să nu o creadă nimeni”.

Astfel, Rose îi acuză pe avocații producătorului, asociați cu agenția de informații private Black Cube, și susține că au lucrat împreună și că „au…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.