Activitati distractive si sanatoase!

0

Pentru a face sport nu este neaparat nevoie sa mergem la sala, deoarece putem sa ne antrenam muschii si de acasa. De cele mai multe ori persoanele cu un program incarcat apeleaza la benzi de alergat, deoarece sunt usor de instalat in locuinta si sunt o achizitie nemaipomenita, mai ales daca esti locatar de bloc si nu ai unde sa alergi.

Aceasta masinarie simpla, reprezinta o investitite inteligente pentru viitor, deoarece sunt momente cand nu poti participa la alergatul in parc sau cand ploaia iti strica concursul de trotinete.

Banda de alergat are de oferit urmatoarele avantaje:

In ceea ce priveste echipamentele pentru exercitii fizice, benzile de alergat reprezinta un dispozitiv extrem de usor de utilizat. Mai mult de atat, daca esti genul de persoana care se ingrijoreaza de alergarea in aer liber, unde terenul este neuniform, suprafata benzii de alergat este plata si previzibila, astfel incat nu mai trebuie sa iti faci griji cu privire la borduri sau trotuare.

Pentru ca urmarirea progresului este extrem de importanta atunci cand lucrezi la indeplinirea unui obiectiv fitness, banda de alergat iti permite, de asemenea, sa iti urmaresti exact progresul.

Cele mai multe benzi vin cu monitoare digitale ce iti vor livra statistici importante precum: distanta, caloriile arse, ritmul cardiac si timpul petrecut pe banda. Unele benzi permit crearea mai multor utilizatori, salvand statisticile pentru fiecare in parte.

Daca banda ta de alergat are un monitor digital, atunci exista o…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.