Accor şi AXA lansează un parteneriat strategic

0

Parteneriatul strategic dintre Accor şi AXA anunţă asistenţă medicală  oferită oaspeţilor din cele 5.000 de hoteluri Accor din întreaga lume, potrivit unui comunicat al companiilor.

Incepând din iulie 2020, acest parteneriat va permite oaspeţilor Accor să beneficieze de cel mai înalt nivel de îngrijire, cu ajutorul soluţiilor medicale experte ale AXA Partners, entitatea internaţională AXA specializată în servicii de asistenţă, asigurări de călătorie şi protecţie credit.

Oaspeţii vor avea acces la reţelele medicale extinse ale AXA cu zeci de mii de profesionişti medicali verificaţi. Acest lucru va permite hotelurilor să facă cele mai relevante recomandări oaspeţilor lor (de exemplu, limbă, specialitate etc.) în cele 110 destinaţii în care este prezent Accor.  Oaspeţii Accor vor beneficia de cele mai recente progrese ale AXA în domeniul telemedicinei prin acces gratuit la teleconsultările medicale.

Acest serviciu medical unic completează planul său de recuperare globală.  Accor se pregăteşte pentru revenirea post COVID-19. El face parte din protocoalele îmbunătăţite de sănătate şi prevenire pe care Accor le-a pus în practică în special prin eticheta sa de Curăţenie ALLSAFE, în anticiparea redeschiderii progresive a hotelurile sale din diferite regiuni.

„A primi, a proteja şi a avea grijă de ceilalţi este chiar esenţa a ceea ce facem şi a ceea ce ne defineşte, ca hotelieri. Acest parteneriat distinctiv cu…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.