Accesorii must-have pentru pasionatii de calatorii

0

Viata intreaga iti este o calatorie, deci trebuie sa te bucuri la fiecare pas de ceea ce iti pune in fata. Calatoriile sunt minunate. Dar nu atat de minunate atunci cand trebuie sa zbori timp de 10 ore pana intr-o destinatie exotica, mai ales daca te plictisesti si nici nu poti dormi eventual. Pentru a intampina aceste probleme si a-ti face excursiile mai usoare, trebuie sa stii de cateva accesorii must-have pentru cei ca tine.

Tine minte ca aceste accesorii must-have te pot ajuta in situatii diverse, oriunde te-a afla

1. Baterie externa de mare capacitate

Bateriile externe au devenit foarte populare in ultima vreme. Cand calatoresti cu trenul, cu masina sau chiar cu avionul, si telefonul sau tableta iti sunt pe duca, ai nevoie de o asemenea minune tehnologica la dispozitie pentru a-ti reincarca dispozitivul pe care il folosesti.

Daca ai noroc, iti poti achizitiona chiar baterii externe cu o capacitate mare si cu putere imensa, in formate usoare si minimaliste. 

2. Boxe rezistente la apa

Daca ai de gand sa mergi in calatorie la mare sau undeva la un lac minunat, unde vei si inota, atunci ai grija sa iti iei la tine si boxe rezistente la apa. Astfel vei putea asculta piesele tale favorite atunci cand te afli in piscina, in mare sau in lac, la volumul pe care il doresti, fara teama ca le vei distruge din cauza umezelii.

3. Selfie stick

Un asemenea dispozitiv nu ar trebui sa lipseasca nicicand din trusa ta de calator adevarat. Alaturi de camera foto, telefonul mobil…

Citeste tot articolul pe News24.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.