A intrat cu autoturismul într-un şanţ betonat şi a căzut de la o înălţime de 4 metri

0

Un tânăr de 21 de ani, din Galaţi, a murit marţi dimineaţă, pe DJ 204 E, după ce a intrat cu autoturismul într-un şanţ betonat de pe marginea părţii carosabile şi a căzut de la o înălţime de patru metri, în timp ce cobora din autovehicul, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Sesizarea a fost făcută de o femeie din localitatea Haret, care a observat un autoturism în afara părţii carosabile, iar în şanţ, lângă maşină, un bărbat posibil decedat.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificat conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, din judeţul Galaţi, stabilindu-se faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 204 E, dinspre Haret către Cosmeşti, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, după care a intrat în coliziune cu şanţ betonat. În urma impactului, conducătorul auto a coborât de la volan prin partea stângă, fiind găsit decedat în şanţul betonat, la o diferenţă de nivel de patru metri”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursa: News24.ro.

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.