80% dintre români vor să-şi petreacă concediul în România

0

Dupa un sondaj al autorităţilor, Premierul Ludovic Orban a declarat că, 80% dintre români vor să-şi petreacă concediul în România şi le-a recomandat acestora să meargă în concediu în ţară, afirmând că „avem atâtea locuri frumoase de văzut”.

„Conform sondajului pe care l-am făcut, 80% dintre români vor să-şi petreacă concediul în România. Adică e mult mai mare numărul românilor care vor să-şi petreacă concediul în România decât în alte ţări şi chiar recomandarea mea este, şi din cauza epidemiei, dar şi pentru a da dovadă de susţinere pentru turismul autohton, să îşi petreacă concediul în România, pentru că avem atâtea locuri frumoase de văzut. Dacă fiecare dintre noi ne gândim unde n-am fost din superbele locuri pe care le are ţara asta, haideţi să mergem anul ăsta în locurile în care n-am fost din România şi să ne petrecem concediul în ţara noastră, ca să şi sprijinim turismul autohton şi să vedem cu ochii noştri atâtea frumuseţi pe care le are România”, a afirmat Ludovic Orban, vineri, întrebat dacă autorităţile au o actualizare referitoare la traficul aerian, având în vedere că „foarte multă lume vrea să plece în concediu în străinătate”.

Premierul  spune ca Guvernul a adoptat, joi, o hotărâre privind noi măsuri de relaxare, printre care şi una referitoare la traficul aerian, astfel acesta a făcut  precizări legate de reluarea traficului aerian internaţional.

„Această…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.