5 sfaturi pentru a călători lejer, dar cu stil

0

Călătorile se numără printre marile plăceri ale vieții: vizitezi locuri noi, orizonturile îți sunt extinse și conturile tale de social media sunt clar la cel mai înalt nivel.

Din păcate, împachetatul bagajelor nu este chiar cea mai încatătoare experiență. Știu prea bine ce înseamnă să sari de o mie de ori pe bagaj pentru că ai avut neapărat nevoie de a cincea pereche de pantofi. În același timp, știu ce sentiment ai când persoana de la check-in îți spune că ți-ai depășit limita de kg.

Dar să nu uităm de drumul obositor prin aeroport în care îți târăști valiza care aproape explodează și regreți faptul că ești atât de prost organizată.

Dacă ești una dintre femeile care iubesc să călătoarească, dar nu știi cum poți să ai ținute frumoase fară să împachetezi întreaga garderobă într-o valiză de 23 de kg, ai ajuns în locul potrivit.

Ba mai mult! Dacă vrei să devii o maestră în împachetatul bagajelor de mână (ca să nu mai cheltuiești banii pe valiza de cală) și să economisești pentru a-ți cumpăra cât mai multe suveniruri, aceste 5 sfaturi sunt perfecte pentru tine. Bon Voyage!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam | Home Organization (@homganize) on May 28, 2019 at 1:42pm PDT

3 culori care se asortează fac diferența

Atunci când decizi ce vei împacheta, alege piese în trei culori care se asortează.

Astfel, vei putea să le…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.