5 articole vestimentare în care merită să investești

0

Dacă vrei să eviți situațiile în care să concluzionezi că ”nu ai cu ce să te îmbraci”, secretul este să investești inteligent în garderoba ta. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, să optezi întotdeauna pentru haine, încălțăminte și accesorii de calitate, pe care le vei putea purta chiar și ani la rând. 

Pe de altă parte, shopping-ul inteligent promovează achiziția de obiecte vestimentare atemporale, care vor rămâne în trend de la un sezon la altul, în ciuda schimbărilor din domeniul modei. Pe scurt, iată care sunt cele 5 articole vestimentare în care merită să investești!

 

Perechea perfectă de blugi 

Jeanșii sunt cei care te salvează atunci când ieși în oraș, când ai o zi mai relaxată la job sau când vrei să te bucuri de o super sesiune de cumpărături. De aceea, este foarte important să ai cel puțin o pereche de blugi care să-ți vină ca turnați și pe care să te poți baza de fiecare dată când nu ai inspirație în crearea ținutelor. Ca variante, poți opta fie pentru o pereche de pantaloni din denim bleumarin, clasici, cu croi conic sau poți experimenta și modele mai nonconformiste – jeanșii boyfriend sunt din ce în ce mai populari și, în plus, ei pot fi combinați cu o mulțime de alte piese de îmbrăcăminte. 

 

Rochiile pentru ocazii speciale 

O altă categorie de haine în care, fără doar și poate, merită să investești este cea a rochiilor de ocazie. Având în vedere că sunt…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.