4 locuri exotice unde sa-ti petreci vacanta

0

Suntem in mijlocul toamnei, soarele isi face tot mai putin aparitia, iar Craciunul si Revelionul bat la usa. Multa lume este preocupata de marea intrebare: “Unde petrecem Revelionul?”, insa nu despre asta este articolul.

Aceia dintre voi mai aventurieri care simtiti ca Europa este prea mica si prea “normala” stiti ca iarna este ocazia perfecta de a mai adauga o saptamana de zile insorite in calendar.

Daca visezi la natura luxurianta, vreme frumoasa si nu mai ai rabdare pana la vara, ai ocazia sa iti rezervi vacante inedite in locuri din America de Nord, America de Sud, Asia de Sud-Est organizate de Andrei Luxury Travel (AndreiLuxuryTravel.ro):

Havana (Cuba)

Capitala Cubei s-a schimbat mult de-a lungul anilor, fiind din ce in ce mai vizitata de turisti din toata lumea. Arhitectura eclectica a Havanei te va surprinde la fiecare strada. Ritmurile cubaneze cantate de artisti pe strada se potrivesc perfect cu atmosfera prietenoasa intalnita la locali (“habaneros”).

Mancarea este delicioasa, iar “Centrul Vechi” al orasului (Old Havana) este atractia principala a orasului. Acest spatiu contine multe cladiri vechi de pe vremea colonistilor spanioli, precum si muzee, galerii de arta si restaurante.

Punta Cana (Republica Dominicana)

Punta Cana se afla in capatul din est al Republicii Dominicane, iar provincia contine in total 100 de kilometri de litoral. Punta Cana este o oaza tropicala cu o varietate de activitati outdoor (snorkeling, windsurfing, plimbari cu…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.