3 cele mai populare stațiuni din Egipt

0

Plănuiești o vacanță ideală într-una dintre cele mai vechi și populare destinații turistice din lume – Egiptul? Dacă vrei să te bucuri din plin de frumusețea acestei atracții turistice pline de istorie și natură impresionantă, dar și transformi această călătorie în una memorabilă, ne-am gândit să te inspirăm cu cele mai populare și mai frumoase stațiuni din Egipt. Iată, așadar, unde poți petrece un concediu de vis în Țara Faraonilor! 

     1. Hurghada

Hurghada este, fără doar și poate, una dintre cele mai populare și mai pitorești stațiuni turistice din Egipt. Această stațiune te va impresiona iremediabil cu frumusețea plajelor sale naturale, așa cum este Orange Beach, Navy Cabane, plaja Elysees, Anemone Beach și multe altele. Există o mulțime de locuri în Hurghada unde te poți bucura de ape turcoaz, nisip fin, palmieri și opțiuni fantastice de agrement marin. Originalitatea arhitecturii, diversitatea ofertelor de cazare și ospitalitatea gazdelor transformă Hurghada într-una dintre cele mai populare stațiuni turistice din Egipt. 

Dacă alegi un sejur în Hurghada poți beneficia de numeroase resorturi de 5 stele all inclusive, situate în apropierea plajelor. Pentru un sejur romantic, există numeroase hoteluri și vile de lux, situate în zone retrase, unde poți admira recifurile de corali, te poți răsfăța pe plaje cu nisip fin și te poți delecta cu cele mai gustoase specialități marine. Din Hurghada,…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.