2Performant încheie prima etapă a majorării de capital şi atrage peste 4,2 milioane de leil

0

Firma de tehnologie 2Performant, listată pe piaţa AeRO a BVB (simbol bursier 2P), a terminat prima etapă a operaţiunii de majorare de capital, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

La sfârşitul acestei etape au fost subscrise 80,38% acţiuni din oferta totală şi atrase fonduri în valoare de peste 4,2 milioane de lei. Acţiunile au fost subscrise în baza drepturilor de preferinţă 2PR01 la preţul de subscriere de 28,2764 lei/acţiune. Compania se pregăteşte acum pentru cea de-a doua etapă a majorării de capital, respectiv plasamentul privat, care se va derula în perioada 5-18 august, cu posibilitatea închiderii anticipate.

Astfel, Consiliul de Administraţie al companiei 2Performant a decis ca preţul unei acţiuni 2P în plasamentul privat să fie de 30,4910 lei, mai mare decât cel al ofertei publice, preţ calculat după următoarea formulă: preţul de subscriere prin exercitarea dreptului de preferinţă (28,2764 lei) + preţul mediu ponderat al drepturilor 2PR01 (0,38956717 lei) x numărul de drepturi necesare pentru subscrierea unei acţiuni în oferta publică (5,68424).

Firma, SSIF Goldring este intermediarul ofertei publice aferente majorării de capital social, precum şi al plasamentului privat.

„2Performant a avut o primă jumătate de an activă la Bursa de Valori Bucureşti, în tot acest timp am dezvoltat guvernanţa corporativă a companiei şi relaţia cu investitorii şi acţionarii, iar acum încheiem prima etapă din…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.