2 beneficii ale bicicletei eliptice pentru corp și sănătate

0

Bicicleta eliptică este una dintre cele mai populare aparate de fitness, iar acest lucru nu este o coincidență.

Antrenamentul făcut cu ajutorul unei biciclete eliptice este într-adevăr foarte eficient în arderea caloriilor și tonifierea majorității mușchilor corpului. Iată alte 2 beneficii ale acestei biciclete pentru corp și sănătate.

Bicicleta eliptică este eficientă pentru pierderea în greutate

Bicicleta eliptică asigură antrenamentul perfect pentru pierderea în greutate, deoarece este foarte eficientă în arderea caloriilor și a grăsimilor. Antrenamentul realizat cu o bicicletă eliptică permite arderea între 450 și 830 kcal pe oră, cu de 2 până la 4 ori mai mult decât mersul pe jos.

În timpul antrenamentului intensiv, cunoscut și sub numele de HIIT, sunt arse multe calorii într-un timp foarte scurt, mai mult de 800 kcal pe oră. Dar când faceți exerciții de intensitate medie, în tip aerobic, corpul dvs. arde rezervele de grăsime ca sursă de energie. Prin urmare, un antrenament cardiovascular de intensitate medie este eficient pentru arderea grăsimilor.

Care antrenament este mai eficient pentru a pierde în greutate: cardiovascular sau HIIT? Cele mai recente studii științifice arată că o combinație de exerciții cardiovasculare și HIIT pare a fi cea mai eficientă metodă de a pierde în greutate.

Pentru a pierde 1 kg, trebuie să ardeți 7000 kcal. Prin urmare, trebuie să faceți exerciții pe bicicleta eliptică…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.