Vor fi înlocuiți 11 km de rețea de termoficare

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă începerea lucrărilor pentru înlocuirea a 11 kilometri de reţea de termoficare în zona Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – bulevardul Ion Mihalache, scrie Agerpres.

Astfel, lucrările sunt executate de compania Termoenergetica. În zilele următoare vor fi deschise două noi şantiere pentru lucrări de termoficare, în zonele Pantelimon şi Progresul, a precizat primarul general.

„Am deschis zilele acestea un şantier nou de modernizare a reţelei de termoficare, în zona Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – bulevardul Ion Mihalache, unde vom înlocui 11 kilometri de reţea. În zilele următoare vom deschide două noi şantiere pentru lucrări de termoficare, în zonele Pantelimon şi Progresul, de aproximativ 10 km fiecare. Se lucrează de asemenea la 7 km în zona Ferentari, rest dintr-un şantier de 13 km început anul trecut”, a precizatt el.

Conform edilului şef, tronsonul Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Ion Mihalache asigură energia termică pentru 66 de blocuri, iar lucrările de modernizare vor creşte parametrii de furnizare pentru locuinţele din aceste blocuri, însă şi nivelul presiunii apei în întreaga zonă. Nicuşor Dan a afirmat că reţeaua din zonă are o vechime de peste 40 de ani şi a avut foarte multe avarii.

Acesta a subliniat că în timpul lucrărilor nu vor fi afectate, nici traficul şi nici furnizarea agentului termic.

„Lucrările sunt executate fără întreruperea…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.