Se vor pierde toți banii din conturi!

0

Avertisment de ultim moment pentru toți românii. Autoritatea Bancară Europeană (EBA) trage semnalul de alarmă. Sursa citată menţionează că există șanse ca toți banii din aceste conturi să fie pierduți. Despre ce este vorba?

Astfel, un avertisment de ultimă oră a fost lansat de Autoritatea Bancară Europeană (EBA), Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare şi Pieţe (ESMA) şi Autoritatea Europeană pentru Asigurări şi Pensii Ocupaţionale (EIOPA).

De asemenea, sursele citate trag un semnal de alarmă și precizează că foarte mulți consumatori riscă să își piardă toţi bani investiţi în criptoactive. În plus, același surse mai afirmă că cei vizați ar putea cădea pradă și escrocheriilor.

„Consumatorii se confruntă cu posibilitatea extrem de reală de a-şi pierde toţi banii investiţi în cazul în care cumpără aceste active”, atenţionează sursele citate.

Ce spun autoritățile?

Precizăm faptul că avertismentul venit de la cele trei autorități reprezintă o accentuare semnificativă a avertismentelor autorităţilor UE adresate consumatorilor care cumpără criptoactive.

În ultimul timp, a tot fost subliniat faptul că acești consumatori nu au protecție și, totodată, în cazul în care s-ar întâmpla o astfel de situație, nu vor putea cere despăgubiri potrivit actualelor reglementări UE privind serviciile financiare.

Îngrijorările autorităţile de reglementare vin și în situaţia în care numărul…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.