Profitul Top Glove din Malaezia crește datorită cererii pentru mănuși medicale, dar interzice vânzările din SUA

0

Top Glove Corporation Bhd din Malaezia (TPGC.KL) a raportat miercuri o creștere cu 485% a profitului net din trimestrul trei, deoarece pandemia de COVID-19 a condus la o cerere puternică de mănuși. Cel mai mare producător de mănuși medicale din lume a înregistrat profituri record pentru ultimele patru trimestre consecutive, susținute de persoanele care folosesc mai multe mănuși, datorită gradului de conștientizare crescut al igienei în pandemie.

Într-o înregistrare bursieră, firma a declarat că profitul net pentru perioada martie-mai a crescut la 2,04 miliarde de ringgit (495,63 milioane de dolari) de la 347,9 milioane de ringgit în urmă cu un an. UBS prognozase un profit de 2,54 miliarde de ringgit, conform datelor Refinitiv. Veniturile sale au crescut cu 147% la 4,16 miliarde de ringgit de la 1,69 miliarde de ringgit.

Acțiunile Top Glove, care sunt suspendate înainte de anunțul de câștiguri, au crescut miercuri cu 0,2%. Au scăzut cu aproape 22% în acest an. Top Glove, care produce 100 de miliarde de bucăți de mănuși pe an, a declarat că prețurile medii de vânzare, care au atins un maxim în februarie, au scăzut în perioada respectivă și a făcut ajustări în conformitate cu tendințele prețurilor pieței mănușilor.

De asemenea, a declarat că, comparativ cu trimestrul precedent, volumul vânzărilor sale s-a diminuat în principal datorită unei reduceri a vânzărilor către Statele Unite, în urma unei opriri temporare a…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.