Pierdere majoră pentru Antena 3.

0

O cunoscută jurnalistă de la Antena 3 a hotărât că este momentul să plece de la postul de televiziune. Aceasta a bătut palma cu o televiziune concurentă, după 8 ani în echipa Antenei 3

Trădarea momentului în media! O cunoscută jurnalistă și-a dat demisia de la Antena 3. A plecat la alt post

Astfel, Jurnalista Roxana Ciucă a decis să plece de la Antena 3, după 8 ani petrecuți în cadrul televiziunii, scrie paginademedia.ro, care spune că aceasta va fi reporter special la România TV Contactată de sursa anterior citată, jurnalista a confirmat informațiile.

În plus, ea nu a dorit să spună care este motivul pentru ca a decis să pună punct acestei colaborări, subliniind că ”rămâne strict între mine și conducerea Antena 3”.

”Confirm plecarea de la Antena 3. Nu mi-am dorit să plec de la acest post de televiziune. Aici am crescut. Îi mulţumesc lui Adrian Ursu, pentru că sunt omul de astăzi datorită lui, iar motivul plecării rămâne strict între mine şi conducerea Antena3”, precizează aceasta pentru sursa anterior citată.

Astfel, decizia de a pleca de la Antenă, ar fi luat-o în urmă cu o săptămână, pe 16 martie.

Unde a mai lucrat Roxana Ciucă

Aşadar, absolventă de jurnalism, cu un master în comunicare la SNSPA (Școala Națională de Studii Politice și Administrative), Roxana Ciucă a lucrat iniţial la Realitatea TV, însă şi la Biroul de presă al Primăriei Sectorului 4, în mandatul lui Cristian Popescu…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.