Lucruri de urmărit la ceremonia de duminică a Premiilor Academiei

0

Premiile Academiei, celebrarea anuală a filmelor pe covorul roșu de la Hollywood, are loc duminică. Iată cinci lucruri de urmărit în timpul ceremoniei.

 

După ratingurile TV record scăzute anul trecut, producătorii testează noi modalități de a încerca să sporească audiența. Pentru prima dată, atribuțiile de gazdă vor fi împărțite de trei femei: comediantele Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes. Într-o altă întorsătură, vor fi dezvăluite rezultatele unui sondaj Twitter cu filmul și scena preferată. Câștigătorii a opt categorii, inclusiv design de producție și sunet, vor fi anunțați înainte de începerea transmisiunii live. Discursurile lor vor fi editate în transmisie, o mișcare pentru a ajuta la încheierea festivităților în termen de trei ore.

 

BĂTĂLIA PENTRU STREAMING

Niciun serviciu de streaming nu a câștigat vreodată cel mai mare premiu al industriei cinematografice, cea mai bună statuetă de imagine. Este posibil să se schimbe duminică, dacă observatorii au dreptate. Majoritatea văd o cursă între pionierul video online Netflix Inc și Apple TV+, serviciul de streaming condus de producătorul de iPhone. Westernul gotic al Netflix „The Power of the Dog” a obținut 12 nominalizări, mai mult decât orice alt film. Dar „CODA” de la Apple, despre o familie surdă cu o fiică care are auz și care vrea să urmeze o carieră în muzică, a câștigat avânt cu câștigurile la Screen Actors Guild Awards și…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.