Iată ce produse poți primi cadou la achiziționarea anumitor modele de centrală Ariston!

0

Să creezi o atmosferă plăcută și confortabilă în propria locuință poate fi ușor, dacă alegi echipamentele potrivite. Pentru încălzire și apa caldă menajeră, unele dintre cele mai bune soluții sunt oferite de firma Ariston, recunoscută pentru calitatea produselor sale.

În plus, magazinul online QuickShop.ro oferă, la achiziționarea unui model de centrala Ariston, și o serie de produse cadou, a căror valoare cumulată depășește deseori suma de 600 de lei. Iată două astfel de oferte!

Cadouri primite dacă achiziționezi centrala Ariston Genus One 24 kW

Centrala Ariston Genus One 24 kW funcționează pe combustibil gazos și beneficiază de o tehnologie de condensare nouă și patentată. Echipamentul se remarcă printr-un design modern, se amplasează mural, are tiraj forțat și beneficiază de conectivitate Smart. Poate fi utilizat atât pentru încălzire, cât și pentru prepararea apei calde menajere. Eficiența sezonieră este de 94% și poate atinge clasa energetică A.

La cumpărarea acestei centrale din magazinul online QuickShop.ro, vei primi cadou următoarele produse:

un kit evacuare/admisie condensație Ariston, în valoare de 250 de lei. Kitul include conducte duble din AL/PPS cu componentă orizontală de pornire, cot de 90 de grade și terminal, șuruburi de fixare și ventuză de etanșare din EPDM.
un termostat ambient Salus ST320RF, în valoare de 249 de lei. Este vorba despre un termostat electronic de ambient, construit din…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.