Cum arată noul Maserati Grecale, SUV-ul surprinzător al constructorului italian

0

Maserati a lansat noul model Grecale, un SUV care păstrează filosofia constructorului italian, în ceea ce privește eleganța și performanța, însă aducând și elementele specifice experienței off-road.

Astfel, dezvoltat la Maserati Innovation Lab din Modena, noul SUV este produs la uzina Cassino și este vine cu o gamă largă de motoare: cu combustie internă convențională, hibridă și, peste un an, Grecale va fi și veni și în varianta complet electrică, o premieră în istoria Maserati.

Chiar de la lansare sunt disponibile trei versiuni:

-GT, care este propulsat de un motor mild hybrid, cu 4 cilindri, capabil să livreze 300 CP;

-Modena, cu un motor mild hybrid cu 4 cilindri de 330 CP;

-Trofeo, este cea mai puternică variantă, echipată cu un motor V6 de înaltă performanță pe benzină de 3,0 litri și 530 CP. Motorul este bazat modelul Nettuno cu care este dotat modelul MC20.

În plus, la lansare, Grecale va fi disponibilă și în varianta PrimaSerie Launch Edition, o ediție limitată cu dotări exclusiv.

Pentru a completa gama, în 2023 este așteptată versiunea Grecale Folgore, 100% electrica cu tehnologie 400V.

De asemenea, noul SUV se remarcă în ceea ce privește spațiul și confortul, oferind un set impresionant caracteristici. Constructorul se laudă că Grecale este cel mai bun model în piață în ceea ce privește spațiul interior, manevrabilitatea, accelerație (0-100 km/h în 3,8 secunde – varianta Trofeo), viteză maximă…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.