Cum alegi cele mai bune servicii pentru furnizare de apă de izvor la birou

0

Asigurarea unui stoc suficient de apă de băut la birou este o minimă măsură prin care dovedeşti că îţi apreciezi colegii şi colaboratorii. Oferta de servicii pentru furnizarea de apă de izvor variază de la sticle de 0.5 litri până la dozatoare cu apă de 19 litri. Alegerea se face în funcţie de calitatea produselor pe care le doreşti şi de consumul mediu estimat. Iată la ce trebuie să fii atent înainte de încheierea unui astfel de contract.

Stabileşte necesarul pentru consum

Serviciul de livrare a apei de băut la birou îţi eliberează departamentul administrativ de un efort care consumă energie, timp şi bani. Pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite trebuie să estimezi corect necesarul de apă al instituţiei. Dacă nu poţi aprecia singur, solicită consultanţă din partea mai multor ofertanţi. Aceştia îţi vor prezenta experienţa altor clienţi de acelaşi calibru şi tu vei putea alege oferta cea mai bună. O estimare prea mică va duce la consumarea apei într-un timp prea scurt şi te va expune unui interval de timp fără apă între două comenzi. La fel de problematică este şi aprecierea prea generoasă, deoarece stocurile prea mari presupun un spaţiu de depozitare de care poate nu dispui.

Unde amplasezi stocurile

În funcţie de configuraţia spaţiului de birouri trebuie să alegi unde amplasezi stocurile de apă de băut. Cel puţin fiecare birou ar trebui să aibă un dulap cu sticle de apă şi cafea sau un…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.