4 tipuri de bijuterii și ce porți în funcție de ocazie

0

Bijuteriile pot face diferența dintre o ținută reușită, care se remarcă prin bun gust, și una banală, lipsită de strălucire. Moda în ceea ce privește acest tip de accesorii s-a schimbat de-a lungul timpului atât în funcție de design, cât și din perspectiva materialelor din care sunt realizate. 

 

Decizia de a purta anumite bijuterii spune multe despre personalitatea celei care le poartă, așa că acestea trebuie alese cu grijă și purtate corespunzător, în funcție de eveniment. Ia în considerare recomandările următoare și alege bijuteriile potrivite stilului tău. 

   1. Bijuterii potrivite femeilor active

Dacă ești toată ziua în mișcare și nu ai un job clasic, de birou, vei descoperi că bijuteriile funcționale ți se potrivesc. Este vorba despre cerceii, brățările și inelele mici, care nu atârnă și sunt ușoare. De cele mai multe ori, se recomandă să optezi pentru metale prețioase sau chiar diamante pentru acest tip de accesorii. Deși reprezintă o investiție semnificativă din punct de vedere financiar, le poți achiziționa profitând de beneficiile unui card de cumpărături. Vestea bună este că nu se vor devaloriza în timp. 

 

Poartă acest tip de bijuterii pentru toate activitățile tale zilnice – de la plimbări, până la un antrenament în sala de fitness, o sesiune de jogging sau o ieșire cu prietenii. Desigur, fiind delicate și ușor de integrat în orice tip de ținută, bijuteriile funcționale îți…

Continuarea pe News 24

Leave A Reply

Your email address will not be published.